UPOPULÆRE BØKER

Det er en voksende bølge av ord og temaer som tilsynelatende er "politisk ukorrekt" - et begrep som vil benyttes for å undergrave og stilne de kristne stemmene som tør å stå opp og komme med et budskap som røper de store løgn og bedragerier som verdens befolkning blir holdt uvitende om. Vi skal ikke lenger tale ord som er til plage for andre, men heller komme med myke og flørtende ord som ikke røper verdens korrupte tilstand og menneskenes elendighet. 

Her kommer det utdrag fra forskjellige bøker som de aller færreste vet om, og som belyser temaer som tidligere var godt kjent blant mennesker, men som i vår tid ikke blir nevnt - hverken på skoler, i kirker eller universiteter - fordi dette er informasjon som verdenseliten ikke ønsker at mennesker skal ha kunnskap om. Men uansett hvor mye man prøver å skjule sannheten, så vil sannhetens lys aldri la seg slokke. Det vil komme en tid når de som ønsker å søke Gud ikke lenger skal klare å finne Ham, fordi de tidligere nektet å høre på Hans rettledning. Mens nådetiden fortsatt eksisterer, og så lenge Gud ønsker det, så vil denne siden inneholde informasjon og tekster som alle burde fått muligheten til å studere, selv om disse tekstene i verdens øyne kan bli ansett som "hate speech".

"Those who resist light and truth will become more hardened and unimpressible, and more bitter against those who love God and keep His commandments." (MS 33, 1911)
Ellen G. White

Ellen G. White

Image

Smokescreens - chapter 6: Cover Up (Engelsk)
(2. verdenskrig og Vatikanets strategi for å unnslippe ansvar)

Den Store Striden - kapittel 36: Kristentimen nærmer seg
(Satans onde hensikt mot Gud)