BØKER TIL OPPLYSNING

For de som har et ønske om å lære om Guds kjærlighet i en kald og kynisk verden, og hva som venter oss i den nære framtiden, nevnes det noen bøker og kilder som vil være med på å øke denne forståelsen. Det foregår ikke bare en krig mellom Gud og djevelen. Krigen handler også om deg og din evige skjebne.

Dette er bøker som burde vært obligatoriske på alle skoler, for ingen offentlige skoler gjør sine studenter bevisst på disse faktaene som tidligere var godt kjent blant mange. For å kunne ta et informert valg om hvilken side man vil stå på, så har man rett på å få vite forklaringen til den andre siden som verden ønsker å legge skjul på.

Image
Mot historiens klimaks

Mot historiens klimaks

av Ellen G. White
En unik bok som skildrer kampen mellom Gud og Satan, hvordan djevelen vil bedra menneskene, Den katolske kirkes grusomme forfølgelse av de kristne, og hvordan den vil forfølge Guds trofaste i endetiden. Denne boken tar oss med tilbake til fortiden, og lar oss titte inn i den nære framtid. Boken er så aktuell for vår tid, at flere kapitler har blitt utelatt i den nye utgaven pga. dens upopulære budskap. "Mot historiens klimaks" er også kjent under navnet "Den store striden".
Få boken gratis!

LES UTDRAG FRA BOKEN:
Mot Historiens Klimaks - kapittel 31: Åndemakter i funksjon (Engler og demoner - er de virkelige?)

Den Store Striden - kapittel 36: Kristentimen nærmer seg (Satans onde hensikt mot Gud)

Image
Slektenes håp

Slektenes håp

av Ellen G. White
En nydelig bok som viser Jesu kjærlighet for den falne menneskeslekten. Boken inneholder detaljer rundt bibelske hendelser i Jesu liv som gir leseren en klarere forståelse av vers og intensjonene til Jesus. Denne kjærlighetsboken bringer leseren nærmere Jesus på en slik måte at man skjønner at denne boken er inspirert av Gud!
50 Years in the Church of Rome

50 Years in the Church of Rome

av Charles Chiniquy
En skremmende, men opplysende bok av pastor Chiniquy som tilbrakte omtrent halve livet som prest i den romersk-katolske kirke, før han brøt ut på grunn av ondskapen som skjuler seg i katolisismen. Få innblikk i hvordan jesuittene sto bak borgerkrigen i USA, drapet på president Abraham Lincoln, og deres fremtidige mål om å overta USA så vel som resten av verden - og målet deres er nesten nådd!
Smokescreens

Smokescreens

av Jack Chick
Chick publications er kjent for å utgi bøker som skaper sterke reaksjoner. Denne boken gir deg innblikk i hvordan Den katolske kirke planla 2. verdenskrig, og noen av de ubeskrivelige grusomhetene den utførte. Da Vatikanet skjønte at Hitler kom til å tape, og at alt for mange visste at kirken var ansvarlig for krigen, måtte paven finne en måte å flytte fokuset bort fra seg selv til en annen "felles fiende" - kommunismen.
Les utdrag (kap. 6)